ស្វែងរកអត្ថបទចាស់ៗខាងក្រោម (វាយ Font: Khmer Unicode)

ផ្លែធុរេនមានអត្ថប្រយោជន៍អ្វីខ្លះ ?


តើ​អ្នកដឹង​ទេថា ក្រៅ​ពីរសជាតិដ៏ផ្អែមឆ្ងាញ់​នៃផ្លែធុរេននោះ តើ​វា​អាច​មាន​អត្ថប្រយោជន៍​អ្វី​ខ្លះ​ចំពោះសុខភាព​របស់​យើង​? ជាការ​ពិត​ណាស់​ក្រៅ​ពី​ភាពផ្អែម និងមាន​រសជាតិឆ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​របស់​វា វាពិតជាមាន​អត្ថប្រយោជន៍​ជាច្រើន​ចំពោះសុខភាព​របស់​អ្នក។ តាម​ការ​ស្រាវជ្រាវ​បាន​បង្ហាញ​ថា នៅ​ក្នុង​ធុរេន​សម្បូរ​ដោយ​ជីវជាតិបេ និង​សេ, ជាតិដែក, ជាតិកាល់​ស្យូម, ជាតិ​ផ្វូសស្វ័រ។ ដូច្នេះហើយ​ចំពោះ​អ្នក​មាន​ឆ្អឹង​ផាលខ្សោយ គឺក្នុង​មួយ​ថ្ងៃៗអាំចទទួល​ទាន​ផ្លែធុរេន​ឱ្យ​បាន​ ៣ ទៅ ៥ ក្លែប គឺពិតជាអាចជួយ​ប៉ូវ​ក្រលៀន​ និង​បំប៉ន​ឆ្អឹង​ផាលបាន។

ម្យ៉ាងទៀត​ដោយ​សារ​តែផ្លែធុរេន​ជា​ប្រភេទ​ផ្លែឈើ​ដែល​មាន​លក្ខណៈក្តៅ​ចំពោះ​អ្នក​ជម្ងឺដែល​ឈឺ​បំពង់​ក និងជម្ងឺរលាកក្រលៀន គឺហាមទទួល​ទានដាច់ខាត ព្រោះថា​វាអាចធ្វើ​ឱ្យ​ជម្ងឺ​របស់​អ្នក​កាន់​តែ​ធ្ងន់​ធ្ងរ​ជាង​មុន។ ដោយ​សារ​តែ​ផ្លែធុរេន​ ជា​ប្រភេទ​ផ្លែឈើ​ដែល​អាច​ជួយ​បំប៉ន​ឆ្អឹង​ផាល​ និង​ប៉ូវ​ក្រលៀន​បាន​ ដូច្នេះ​អ្នកគួរ​តែញុំា​ប្រភេទ​ផ្លែឈើ​នេះ​ទៅ​តាម​បរិមាណ​កំណត់​ក្នុង​មួយ​ថ្ងៃៗ។



                                                                                       Post By: khmerzoom